Hakkındaki Yayınlar

Prof. Dr. Özcan Demirel ’ e Armağan – Tezim Danışmanım ve Ben

ArmagankitapNSOXDMRBWP60292
Özcan Hocamız sahip olduğu engin bilgi ve sıcacık sevgisini yaratıcılık ve sabırla öğrencileriyle paylaşabilen bir öğretmendir.

Adapazarı, Malatya, Tekirdağ, Ankara… Bir öğretmen düşünün minicik çocuklara okumayı yazmayı öğretmiş… Gencecik insanlara başka bir dilde kendini ifade etmeyi… Öğretmenlere öğretmenliği ve bilimi öğretmiş…Bu öğretmen, yüreğinde yetiştirdiği öğrencilerin sevgisi, belleğinde sahip olduğu öğretmenlik deneyimi ve bilgisi ile nice öğrencinin yüreğine ve belleğine bilimin sevgisini ekti. Özcan Hocamız sahip olduğu engin bilgi ve sıcacık sevgisini yaratıcılık ve sabırla öğrencileriyle paylaşabilen bir öğretmen. Öğrencileri olarak bunun en yakın tanığı bizleriz.

“Eğitim Programları ve Öğretim” ile “Yabancı Dil Öğretimi” alanında üretilen 101 tez çalışmasında yalnızca tezleri değil bizleri de biçimlendirdi.Bir öğrencinin öğretmenine verebileceği en değerli hediye ürettikleri ve içten duyguları olur diye düşündük. Her birimizin yaşamını derinden etkilemiş öğretmenimize bu kitap bir armağanımız. Çiçeklerde açan öğretmenler olabilmek dileğiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir